tiistai 12. huhtikuuta 2011

Kuukauden vapaaehtoinen: maaliskuu

aaliskuun vapaaehtoisemme on Minna S. joka hoiti suurimmaksi osaksi tukikeikkamme järjestelyt, siitä isot kiitokset! Tukikeikkaraporttia tulee tänne blogiin piakkoin, mutta sitä odotellessa hieman infoa kuukauden vapaaehtoisestamme:

Minna lähti mukaan Tasajaon toimintaan sinä vuonna kun hän muutti Tampereelle eli 2002.  Hänen siskonsa löysi ilmoituksen joko yliopistolta tai sitten kuuli vaapaehtoisten illasta kaveriltaan joka oli jo mukana toiminnassa. Sisarukset tulivat toimintaan mukaan yhdessä ja aluksi kävivätkin aina kaksistaan.

Minna ei  tee muuta vapaaehtoistyötä. Ainakaan tällä hetkellä.
Reilu kauppa on tuntunut Minnasta aina… no, reilulta ajatukselta. Tasajaon kohdalla voi sanoa että organisaatiota oli helppo lähestyä ja heti pääsi tekemään tärkeää työtä eli konkreettisesti pitämään kauppaa auki ja edistämään tuotteiden tunnettuutta. Sitä kautta hän päätyikin sitten myös Repu:n (nyk. Eetti) hommiin. Nykyään kun aikaa tuntuu olevan niin vähän, Minna on hirmuisen iloinen, että pystyy olemaan avuksi muullakin tavalla kuin kaupalla: on mukavaa kun on monia tapoja auttaa vapaaehtoisena ja valjastaa omat innostuksen kohteet hyvään tarkoitukseen.

Minnan aika ei ole rahaa. Tekee hyvää tehdä asioita aivan muista syistä, kuten vaikkapa siksi, että tasa-arvoinen maailma olisi mahdollinen. Hirveän monen ihmisen mielestä on ollut mahdotonta uskoa, että voittoa tavoittelematonta liiketoimintaa on olemassa. Mieliä täytyy avartaa siis monella kantilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti