tiistai 15. maaliskuuta 2011

Kuukauden vapaaehtoinen: helmikuu

Tuntitili-kampanjasta innostuneena päätimme Tasajaolla ottaa käyttöön “Kuukauden vapaaehtoinen”-arvonimen. Sen saa joka kuukausi yksi erityisen ansiokkaasti vapaaehtoistyötä tehnyt yksilö.
Kuukauden vapaaehtoinen saa palkinnoksi vapaavalintaisen suklaalevyn, sekä arvonantoa blogissamme, jos hän niin haluaa =) Kuukauden vapaaehtoinen julkistetaan aina vapaaehtoisillassa, joka on joka kuun ensimmäinen maanantai.

Helmikuun vapaaehtoinen on Minna M. 

Minna löysi Tasajaon ystävänsä Rosan  kautta, jonka entinen kämppis oli ollut tasislainen. Rosa pyysi Minnaa mukaansa Tasajaon vapaaehtoisiltaan ja siitä se sitten lähti.

Minnalle oli ennestään kyllä Reilu kauppa tuttu, mutta Tasajako ei. Vaikka hän ei ole ollut kovin pitkään toiminnassa mukana, on hän kuitenkin ehtinyt olla innokkaasti jo monesti myyjänä, jakamassa flyereitä ja muuten vain hengaamassa vapaaehtoisilloissa.

Aikaisemmin Minna ei ole tehnyt vapaaehtoistyötä, jollei AIDS-päivä kerääjänä olemista lasketa.  Vapaaehtoistyössä hänelle on tärkeää hyvän asian puolesta toimiminen, auttamisesta saatu hyvä mieli ja hyvän mielen levittäminen ja tietenkin tärkeää on myös porukka jossa sitä tekee ja porukan mukava ilmapiiri ja hyvä henki.

Kesän ajaksi hän toivoo pääsevänsä vapaaehtoistyöhön Afrikkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti