tiistai 23. marraskuuta 2010

Ekona opastaa eettisempään kuluttamiseen

Olin eilen Ekona-julkkareissa Tasajaon edustajana, oli mukavaa ja hyvät tarjoilut! Ravintola Kahvillassa oli hienosti Ekonan eri yhteistyötahot edustettuina Tampereen kaupungista ja lukuisista kansalaisjärjestöistä lähiruoan tuottajiin ja kuluttajiin.

Mikä Ekona sitten on? Heidän sivuillaan asia tiivistetään näin: Ekona Tampereella on uusi tamperelainen katalogi ekologisesta ja eettisestä elämäntavasta kiinnostuneelle kuluttajalle. Ekonasta löydät helposti ja nopeasti tamperelaiset yritykset ja tuottajat, jotka ovat erikoistuneet eettisiin ja ekologisiin tuotteisiin. Ekonaan sisältyy myös eri alojen asiantuntijoiden ja tavallisten kaupunkilaisten kirjoittamia artikkeleita, joista löydät vinkkejä ekologisempaan ja eettisempään elämään.

Päätimme jokunen aika sitten lähteä tähän hankkeeseen mukaan ja Tasajaostakin on siis siellä kuva ja esittelyteksti kategoriassa reilu. Sivusto on kyllä todella kätevä ja yhdellä silmäyksellä etusivulla näkee eri kategoriat, joihin tuotteet, yritykset, palvelut ja järjestöt on jaoteltu: luomu, kasvis, reilu, lähi ja kierrätä & korjauta. Hienolta & toimivalta vaikuttaa, joten onnea tuoreelle Ekona-sivustolle. Painettu versio ilmestyy vuoden 2011 alkupuolella. Toivon Ekonan leviävän sekä suuremman yleisön tietoisuuteen että muihinkin kaupunkeihin!


-Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti