keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Lahjaideoita äidille

Tasajaon valikoimiin kuuluu paljon eettisesti tuotettuja elintarvikkeita ja käsitöitä, jotka sopivat äitienpäivälahjaksi. Kun ostat Reilun kaupan lahjoja, ilahdutat suomalaisen äidin lisäksi myös kehitysmaiden äitejä!  Tässä muutamia esimerkkejä:

1. Hemmottelua
Jokainen nainen tarvitsee välillä itsensä hemmottelua. Fair Naturally-ja Mama-tuotteet hoitavat ihoa ja mieltä. Voit kerätä kauniiseen peilikirjailtuun meikkilaukkuun juuri sopivat tuotteet tai vaikkapa pyytää myyjää tekemään kylpykorin!
 2. Asusteita
Huiveista ja laukuista pitävälle äidille löytyy niin hillitympiä kuin räiskyviäkin värejä ja kuoseja valikoimistamme.
3. Kupponen kuumaa
Äitienpäivän aamu on ihana aloittaa, kun kupponen kuumaa on odottamassa. Teestä nauttiville voi ostaa teenhaudutusmukin ja maukasta teetä valikomistamme, kahvin ystäville taas vaikkapa söpön espressokupin luomuespresson kera.4. Odottavalle äidille
Odottavalle äidille voi ostaa lahjaksi kätevän ja kauniin kantoliinan tai vaikkapa ihanan juuttikehdon!

5. Aamiainen tai lounas
Äitienpäiväaamiasta varten meiltä löytyy kahvia, teetä, kaakaota, herkullisia keksejä ja suklaata. Jos haluat kokata kevyen lounaan, löytyy meiltä myös kvinoapastaa, cashewpähkinöitä ja eksoottisia maustemyllyjä sekä maustepakkauksia.

6. Kakku
Jos haluat leipoa itse kakun tai muunlaisen makean leivonnaisen, kannattaa tarpeet hakea meiltä. Pehmeä ja maukas Mascobado-raakaruokosokeri on ihanteellinen leivontaan, samaten vegaaninen kaakaojauhe. Cashewpähkinöistä ja erilaisista suklaista saa myös leivonnaisiin herkullista maustetta.


7. Ruusut
Raffiapalmun kuidusta valmistetut ruusut ovat hyvä vaihtoehto oikeille kukille, jotka kuihtuvat nopeasti. Tämän ruusun voi vaikka kiinnittää hattuun, takkiin, laukkuun tai puseroon koristeeksi.


Kuvat: Juuttiputiikki, Tampereen Kehitysmaakauppa, Reilun kaupan Tähti, Tasajako

2 kommenttia:

  1. Minkä hintainen on tuo kaunis juuttikehto? Ja saako niitä tilattua jostain :)?

    VastaaPoista
  2. Tuo hieno Corr the Jute Worksin valmistama juuttikehto on 97 euroa ja niitä voi tilata meiltä. Vaikka tällä hetkellä kaupalla niitä ei ole paikalla yhtään kappaletta, saamme niitä tarvittaessa maahantuojalta jopa seuraavana arkipäivänä.

    Joten jos tuo kehto kiinnostaa niin kannattaa ottaa ihmeessä yhteyttä meihin vaikka sähköpostitse!

    Kiinni meidät saa sähköpostilla osoitteesta: tasajako@tasajako.org

    VastaaPoista