perjantai 8. heinäkuuta 2011

Ihania uutuuksia Tasajaolla

Kesän kunniaksi meille on saapunut ihania uutuuksia hyllyyn!
Teehyllymme vihreän teen valikoima on laajentunut Clipperin kofeiinittomalla vihreällä teellä  ja hyllystä löytyy mm. myös suosittuja vihreää chaita sekä vadelmalla ja ginsengillä maustettua vihreää teetä.

Fair Trade Original-sarjasta meillä on kaksikin erilaista neljän teen valikoimaa: toisesta löytyy mustaa teetä maustettuna bergamottiöljyllä, trooppisilla hedelmillä, keltaisilla hedelmillä ja punaisilla marjoilla. Toisesta versiosta löytyy rooibosta kanelilla ja hunajalla, vihreää teetä sitruunalla, omenalla ja mintulla sekä sitruunalla ja melonilla.

Elintarvikehyllyyn on tullut kevään/kesän aikana monta herkullista uutuutta:  luomu taateleita, maustemyllyjä sekä aivan mahtavaa luomu quinoa-pastaa! Myös banaanilastut ja chilicashewpähkinät ovat tehneet paluun.

Hygieniapuolella on sielläkin niin ikään uutuuksia. Hyllyssämme on Urtekramin Reilun kaupan ruokosokerishampoota, jossa on mm. kookosöljyä ja tuoksua antamassa laventelin ja eukalyptuksen eteeriset öljyt. Tuoksuu ihanalta, vaahtoaa hyvin ja mikä tärkeintä, tekee hyvää hiuksille! Meiltä löytyy nyt myös lapsiturvallisia pumpulivanupuikkoja Reilun kaupan puuvillasta.

Käsityöpuolella uutta ovat söpöt nahkaiset eläinkuvioiset säästölippaat, jotka ovat olleet todella suosittuja. Soitinhyllystämme löytyy nyt myös pulleita quiroja ja pitkän tauon jälkeen sadekeppihelistimiä!
Tervetuloa tutustumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti