torstai 30. syyskuuta 2010

Dubble-suklaata ja muita uutuuksia

Uutena tuotteena meillä on Divine-suklaan Dubble maitosuklaakrisp-patukka. Siinä on rouskuvaisia riisimuroja mukana ja se on taivaallisen makeaa! Makeanhimoon koko patukka, ei-niin-herkkusuille vaikkapa muutama palanen kahvin kera.

Dubblen mainoskampanjaan on ottanut osaa Comic Relief-hyväntekeväisyysjärjestö, joka taistelee köyhyyttä vastaan huumorin ja viihteen keinoin. Heidän mielestään reilu kauppa on hyvä keino lopettaa köyhyys.
Patukkaa on markkinoitu etenkin lapsille ja nuorille. Children’s BBC järjesti englantilaisille lapsille kilpailun, jossa he suunnittelivat kääreen tälle patukalle. Voittaja Gracie Hadley pääsi matkalle Ghanaan ja tapasi siellä Dubble-suklaan kaakaotuottajat. Kilpailutöistä kehitettiin suklaalle nimi sekä ilme.
Ainesosaluettelo löytyy täältä ja muuta tietoa tuotteesta täältä.

Kesän ja syksyn muista uusista tuotteista voisi mainita söpöt kookoksenkuoresta tehdyt napit, joita voi vaatteisiin ompelemisen lisäksi käyttää skräppäykseen ja muuhun askarteluun.

Ihanissa intialaisissa tuoksusaippuoissa tuoksuvalikoima on laajentunut huumaavaan jasmiiniin ja kortteja löytyy uusilla kuoseilla. Juuttiputiikista olemme myös saaneet hauskoja puisia hierojia, jotka ovat valmistettu kookosöljyllä öljytystä tiikistä.

Tampereen kehitysmaakaupasta soitinvalikoimamme on lisääntynyt helistimillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti