keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Miksi olet Tasiksen vapaaehtoinen?

Meillä on kohta (la 15.5) uusien iltapäivä ja toivottavasti sitä kautta monet uudet ihmiset löytävät tiensä Tasikselle, sillä vapaaehtoisia tarvitaan aina ja puuhaa riittää. Joskus on hyvä meidän vanhojenkin pysähtyä miettimään sitä, miksi olemme Tasajaon vapaaehtoisia, tai miksi ylipäänsä teemme vapaaehtoistyötä? Olisi kiva kuulla teidän muidenkin ajatuksia tästä aiheesta!

Mulle vapaaehtoistyön tekeminen on pikemminkin elämäntapa kuin harrastus, jonka parissa tulee vietettyä aikaa “silloin kuin ehtii”. Monet sanovat, ettei vapaaehtoistyölle löydy aikaa, mutta olen itse pyrkinyt järjestämään muita harrastuksia siten, että ehdin kokouksiin ja talkoilemaan. Vapaaehtoistyöt ovat jotain, mitä olen valinnut ja halunnut tehdä itse, eikä niiden kanssa ole koskaan tullut samanlaista pakkopullatunnetta kuin joidenkin palkkatöiden kanssa..no, toivoa sopii, että jossain vaiheessa saa tehdä myös kivaa ja kiinnostavaa palkkatyötä!

Lisäksi olen näiden järjestöpuuhien kautta tutustunut tosi moniin kivoihin ihmisiin, ja Tasikselle tullessa tuntuu kuin astuisi toiseen olohuoneeseensa. Olisi mahtavaa, jos uudetkin vapaaehtoiset voisivat tuntea tulevansa kotiin tullessaan kaupalle.

-Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti